maanantai 28. marraskuuta 2011

Liikematkailijan kannalta Kaisaniemi on loistava sijainti

Vähän kauempaa Helsinkiin saapuvat eivät usein tunne Helsingin kaupunginosia tarkemmin. Siksi heidän voi olla vaikeaa valita hotelli, joka vastaisi juuri heidän omia tarpeitaan. Itse valitsisin Helsingistä esimerkiksi Kaisaniemen Cumuluksen - se sijaitsee mainiosti ydinkeskustassa.


Kaisaniemi ja Kaisaniemen sijainti saattavat kuulostaa epämääräiseltä vieraspaikkakuntalaisen korviin. Tavallaan he ovat oikeassa, sillä Kaisaniemi ei enää ole oikeastaan mikään niemi. Kyse on epämääräisestä alueesta osapuilleen rautatieaseman ja Kruunuhaan välissä.

Hotelli Helsingin keskustassa

Siten merelliseltä kuulostava Kaisaniemi sijaitsee käytännössä Helsingin ydinkeskustassa. Samalla se on muutaman sadan metrin päässä rauhattomasta Rautatieasemasta. Lisäksi alueella ei juurikaan ole yökerhoja tai muita yöllisen melun aiheuttajia.


Sen vuoksi Hotelli Cumulus Kaisaniemi on yksi ykkössuossikkejani Helsingin hotelleista. Suosittelen hotellia mieluusti ystävilleni ja lukijoilleni myös siksi, että hotellista on loistavat liikenneyhteydet kaikkialle Helsinkiin.


Esimerkiksi Kaisaniemen metroasema sijaitsee käytännössä suoraan hotellin alapuolella. Metrolla pääset nopeasti lännen suunnassa Ruoholahteen, tai idässä esimerkiksi Itäkeskukseen. Lisäksi suoraan hotellin edessä on raitiovaunupysäkki, minkä ansiosta pääset helposti liikkumaan keskustan alueen kohteisiin.

Oluen ystävälle useita illanviettopaikkoja

Vaikka Kaisaniemi ei ole Helsingin yöelämän keskus, sijaitsee hotellin lähettyvillä kaksi helsinkiläisten suosimaa pubia. Suoraan hotellia vastapäätä sijaitsee Kaisla, jonka olutvalikoima on huikean laaja. Oluiden lisäksi ravintolasta saa myös pieniä ruoka-annoksia.


Molly Malone's puolestaan on yksi kaupungin suosituimmista irkkupubeista. Pubin kahteen kerrokseen mahtuu menoa ja meininkiä varsinkin niinä iltoina, jolloin pubissa on tarjolla elävää irkkumusiikkia.

Ruokatarjonta Kaisaniemessä

Kaisaniemi ei varsinaisesti ole kulinaristin suosikkialuetta. Illallispaikkaa etsivän kannattaa mielestäni siirtyä Kaisaniemestä muualle, mutta lounasaikaan tarjolla on kelpo valikoima edullista lounasruokaa.


Kaisaniemessä työskentelevät ovat nopeasti havainneet metrotasanteen lounaspaikkojen ykkösen: thairuokaa tarjoileva Happiness peittoaa kilpailijansa mennen tullen. Happinessin lounasbuffetin voit ostaa myös japanilaisittain sushilla täydennettynä. Yhdeksällä ja puolella eurolla saat syödä niin paljon kuin haluat!


Hotellin yhteystiedot:

Siltasaarenkatu 14
00530 Helsinki
Puh:+358 (0)9 5466 0100
Fax:+358 (0)9 5466 0101



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti